Sante Kristal
Deo Dezodoransi

Prirodna formula za dugotrajnu protekciju koja traje.

Poštovani, obaveštavamo Vas da se Sante kristal dezodoransi više ne proizvode.

OPIS PROIZVODA

Sante kristal dezodoransi su efikasni i prirodni dezodoransi idealni za osetljivu kožu. Sprečavaju razvoj bakterija koje uzrokuju stvaranje neprijatnog mirisa. Obezbeđuju dugotrajnu svežinu i ne ometaju normalnu funkciju znojnih žlezda. Ne sadrže alkohol, veštačke boje, mirise ni konzervanse.

Sante Kristal proizvodi posebno su pogodni za osetljivu kožu, sklonu iritacijama. Dermatološki su testirani. Sante prirodni dezodoransi ne ostavljaju tragove na koži i odeći. Dostupni su u dve forme: stik i roll on.

KRISTAL DEO ROLL ON

Sante roll-on dezodorans predstavlja vodeni rastvor minerala sa dodatkom jona srebra koji potenciraju njegovo antibakterijsko delovanje. Roll on forma praktičnija je za ljude koji dezodorans nose sa sobom i nanose ga više puta u toku dana.

KRISTAL DEO STIK

Kristal deo stik je prirodni mineralni dezodorans u formi kamena. Sprečava razvoj bakterija – uzročnika neprijatnog mirisa. Ne ometa normalnu funkciju znojnih žlezda i ne zatvara pore. Pogodan je i za osobe sa veoma osetljivom kožom. Ostavlja dugotrajan osećaj svežine.

Sastojci iz srca prirode

Sante kristal dezodoransi poseduju sve sertifikate koji potvrđuju poreklo i kvalitet proizvoda. Prilagođeni su svima, a obožavaće ga osobe sa veoma osetljivom kožom jer ne izazivaju iritacije. Dovoljno su efikasni da ih koriste osobe aktivne tokom čitavog dana kao i sportisti.

Primenjeni odmah nakon brijanja pazuha Sante kristal neće izazvati neprijatan osećaj peckanja.

kristal-sante

BDIH

BDIH sertifikat garantuje prirodni kvalitet kozmetičkih proizvoda.

VEGAN

Sante kristal dezodoransi ne sadrže sastojke životinjskog porekla.

AAT

Sante se bori protiv testiranja na životinjama širom sveta i promoviše alternativne metode testiranja.