Brinemo o tebi.
Brinemo o planeti.

 

 

Prirodno i bez kompromisa

Sante je brend prirodne kozmetike stvoren i proizveden u Nemačkoj i posvećen je životnoj sredini, planeti, dobrobiti životinja i, naravno, VAMA. Sve što radimo treba da istakne vašu prirodnu lepotu a istovremeno i zaštiti našu planetu. Jer zaštita prirode je jednostavno lepa! I kako to sve radimo? Za vas razvijamo zeleni tepih: Prava, nekomplikovana prirodna kozmetika sa prirodnim sastojcima i sertifikovana prema utvrđenom standardu kvaliteta #NATRUE. Koristimo odabrane organske sirovine na bazi biljaka i čisto prirodnih mirisa. Jer prava lepota dolazi iz prirode!

Sa nama možete biti sigurni: Posvećeni smo dobrobiti životinja. Takođe nam je važno da se naša ambalaža može reciklirati. Ali mi se na tome ne zaustavljamo! Stalno radimo na novim idejama – za održiviji svet. Za bolju budućnost. Za vas, za naše okruženje.

Lepota uz dozu prirode

Pogledaj kompletan asortiman sertifikovane, prirodne Sante dekorativne kozmetike!

Pogledajte proizvode

Brinemo o tebi

Mi brinemo za vas! Vi i vaša prirodna lepota ste nam važni. To je razlog zašto vam nudimo sertifikovanu prirodnu kozmetiku koja vas ne samo čini lepšom već je i prijateljska prema koži.

Održive i efikasne formulacije

Naše formulacije su prijateljske prema životnoj sredini, efikasne su i nežne prema koži, što su potvrdili i nezavisni testovi. Pored toga, naši proizvodi ne sadrže sirovine na bazi mineralnih ulja niti sintetičke konzervanse ili boje.

Sastojci iz organske poljoprivrede

Za svoje proizvode biramo odabrane organske sirovine na bazi biljaka i čistih prirodnih mirisa. Ovi visokokvalitetni sastojci su naravno prirodnog porekla.

Brinemo o planeti

Mi brinemo za svet! Čineći svet svakodnevno malo održivijim i štiteći životnu sredinu sa našom sertifikovanom prirodnom kozmetikom, koja je pretežno veganska.

CO2-neutralna proizvodnja

Naše proizvodno mesto u Salzhemmendorfu je CO2 neutralno i radimo sa 100% zelene električne energije. CO2 neutralan znači da goriva koja koristimo za dobijanje energije ne povećavaju koncentraciju ugljen-dioksida u atmosferi.

Posvećeni dobrobiti životinja

Već 30 godina smo protivnici testiranja na životinjama iz sopstvenog ubeđenja i zbog toga naši proizvodi nisu testirani na životinjama. Većina naših proizvoda su veganski.

100% prirodna kozmetika

Uvek dajemo 100% za naše proizvode! Koristimo 100% prirodne sastojke koji su sertifikovani prema NATRUE standardu kvaliteta.

Održiva ambalaža

Ambalažni materijal nam je jednako važan. Zbog toga će se od 2020. godine kutije naših proizvoda izrađivati od 100% recikliranih vlakana, a naše etikete od 50% reciklirane plastike (rPE) i 50% industrijskog otpada.

Jedinstveni prirodni mirisi

Za svoje proizvode koristimo različite potpuno prirodne mirise. Verujte nam, osetićete razliku.